Numatic PPT220

ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ:

 

[menu name=”productTabsMenu”]

Περιγραφή


Ένας καινοτόμος σχεδιασμός κενού που παρέχει ευκολία χειρισμού και απόλυτη ευκολία αποθήκευσης ανύψωσης για όλα τα απαραίτητα προϊόντα καθαρισμού. Αυξήστε την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας το προαιρετικό επιπλέον caddy (κόκκινο, μπλε, πράσινο ή κίτρινο) καθώς το PPT μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης με την επιλογή προσθήκης δευτερολέπτου.

Το μοναδικό σύστημα επαναφοράς καλωδίων με δυνατότητα σύνδεσης επιτρέπει την απλή αντικατάσταση καλωδίου, εάν χρειάζεται, και το φιλτράρισμα HepaFlo όχι μόνο αυξάνει τα πρότυπα απόδοσης, αλλά παρέχει επίσης καθαρή και βολική εκκένωση όταν είναι γεμάτη.

Εξασφαλίστε ευκολία διέλευσης με μεγάλους πίσω τροχούς που παρέχουν σταθερότητα και ευκολία μεταφοράς στις σκάλες, τηλεσκοπική λαβή για άνεση και ανυψωτική θήκη αποθήκευσης για επιπλέον αποθήκευση. Βολική αποθήκευση ραβδιών και εργαλείων δαπέδου για να διατηρείτε τα πάντα κοντά στο χέρι.

Ένα εργαλείο για κάθε εργασία, πάντα στη διάθεσή σας και συσκευάζεται καθαρά, με επαγγελματικό και ευέλικτο κιτ αξεσουάρ AS0.

Αξεσουάρ


Τεχνικά Στοιχεία


Capacity
9L

Power Cord
12.5m

Motor
620W

Weight
(Machine + Kit) 12.3kg

Power
230V AC 50/60Hz

Cleaning Range
31.4m

Suction
2300mm H2O

Dimensions
355 x 355 x 615mm

Airflow
48L/sec

Kit
AS0 Kit

Λήψεις


Numatic International Product Catalogue
Vacuum Accessory Range
CleanCare Dry Range Catalogue
PPT220 UK INSTRUCTION MANUAL

Βίντεο